«Μάγεψε» η Λένα Ζευγαρά στο ISLAND CLUB

Το Σάββατο 20 Ιουλίου, Η Λένα Ζευγαρά στο πλαίσιο της περιοδείας της πραγματοποίησε μία μοναδική εμφάνιση στο «ISLAND CLUB» στην Ροδόπολη Σερρών, όπου ανέβασε το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, μόνο όπως εκείνη γνωρίζει.

Χθες Σάββατο βράδυ (20/7) στον Επίγειο Τοπικό Παράδεισο του Δήμου Σιντικής «ISLAND CLUB» στην Ροδόπολη  κάτω από το φως του φεγγαριού, η Λένα Ζευγαρά έκλεψε τα βλέμματα όλης της περιοχής και όχι μόνο διότι ο κόσμος κατέφθασε μέχρι και από τον Νόμο Κιλκίς, με αποτέλεσμα το καλοκαιρινό μπαράκι να έχει γεμίσει ασφυκτικά πάνω από όλα με αγάπη προς την τραγουδίστρια. Η άψογη συνεργασία της τραγουδίστριας με τους ιδιοκτήτες απέδωσε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα στο κοινό που είχε την τύχη να βρεθεί εκεί.

                                       

Το πρόγραμμα άνοιξε στις 2:00 με το πολυαγαπημένο τραγούδι της «Όνειρα» , συνέχισε με το καινούργιο της πολλά υποσχόμενο τραγούδι «Σήμερα και Αύριο» με την υπογραφή επιτυχίας του παραγωγού της Μιχάλη Τουρατζίδη, σε μουσική του ίδιου και στίχους της ταλαντούχας Jenny Tsiko, όπως και το «Έλα, Έλα» το οποίο ξεσήκωσε και αυτό με την σειρά του το κοινό. Έπειτα κατά την διάρκεια του προγράμματος ερμήνευσε πολλές γνωστές, καινούργιες και παλιές επιτυχίες ενθουσιάζοντας το πλήθος. Μετά από πολύ χορό και κέφι η πολυαγαπημένη Λένα Ζευγαρά στις 4:00 έκλεισε το πρόγραμμα με το ξεσηκωτικό live unplugged της που κυκλοφόρησε πριν από 6 μήνες και προκάλεσε «έκρηξη» στο youtube, φέρνοντάς τη από τα πρώτο 48ωρο, στην έβδομη θέση στα μουσικά βίντεο, αλλά και σε υψηλές μουσικές «πτήσεις» στα trends video, αγγίζοντας μέχρι στιγμής τις 627.000 αληθινές προβολές, η Λένα Ζευγαρά, βλέπει τα μουσικά της «Όνειρα», όπως λέει και το τραγούδι της, σε στίχους των Βασίλη Καρρά και Jenny Tsiko και μουσική του Μιχάλη Τουρατζίδη.

 

Η Λένα Ζευγαρά μαζί με το επιτελείο της έχοντας ξεκινήσει το live tour της από τον Μάιο, σημειώνοντας ρεκόρ κλεισμένων εμφανίσεων μέχρι και το Σεπτέμβριο, σε κάθε πόλη που εμφανίζεται, προκαλείται το αδιαχώρητο. Δράμα, Βέροια, Αθήνα (Κολωνάκι, Γκάζι), Ξάνθη, Ορεστιάδα, Πάτρα, Σκιάθος, Καβάλα, Γρεβενά, Καρδίτσα, Κιλκίς, Λαγκαδάς, Αριδαία, Φάρσαλα, Κατερίνη, Γερμανία,Αλεξανδρούπολη,Χαλκιδική,Βόλο,Σέρρες είναι μερικοί από τις μέχρι σήμερα σταθμούς της. Εάν Επιθυμείς και εσύ να παρακολουθήσεις μια συναυλία της από κοντά, θα έχεις την ευκαιρία την Κυριακή 21 Ιουλίου στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής, Πέμπτη 25 Ιουλίου στο LIVE on stage στην Σπάρτη αλλά και σε πολλά άλλα μέρη. Για περισσότερες ενημερώσεις μπορείτε να την ακολουθήσετε στα Social Media.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap