Η πρώτη «μάχη» στα έδρανα του Βορρά

Σήμερα στις 6:30 το απόγευμα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας – Κολινδρού, μετά από το αίτημα που κατέθεσαν 16 δημοτικοί σύμβουλοι, με θέμα τη συγκρότηση της Επιτροπής Εμποροπανήγυρης Αιγινίου.

Ακριβώς στην «καρδιά» της φετινής διοργάνωσης (πέντε ημέρες μετά την έναρξη και πέντε ημέρες πριν τη λήξη) συγκαλείται Δημοτικό Συμβούλιο για να ανασυγκροτήσει την «πολύπαθη» και πολυσυζητημένη Επιτροπή.

Όποια Επιτροπή προκύψει σήμερα, εκ των πραγμάτων δεν θα έχει καμία συμμετοχή μέχρι το τέλος της Εμποροπανήγυρης, καθώς η διοίκηση του Δήμου, προφανώς, θα αναμένει την τελική έγκριση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση μετά τον έλεγχο νομιμότητας που θα κάνει, πριν ενεργοποιήσει τη νέα Επιτροπή. Μία διαδικασία η οποία διαρκεί μερικές ημέρες.

Το ουσιαστικό ενδιαφέρον της σημερινής συνεδρίασης είναι στην ψηφοφορία επί των προτάσεων που θα κατατεθούν και φυσικά στις τοποθετήσεις του Δημάρχου και των επικεφαλής των παρατάξεων, που θα αφορούν και σε άλλα θέματα του Δήμου, εκτός από την – μέχρι τώρα – λειτουργία της Εμποροπανήγυρης.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap