Χωρίς εκδηλώσεις αλλά με application το πανηγύρι Αιγινίου

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις στην πλατεία της εμποροπανήγυρης στη φετινή διοργάνωση, μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο και την απόφαση να διαγραφεί από τον προϋπολογισμό το ποσό των 11.000€, που επρόκειτο να διατεθεί.

Στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού, που ήταν ένα από τα θέματα της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ταυτόχρονα με την παραπάνω διαγραφή ποσού, εγκρίθηκε και εγγράφηκε στον προϋπολογισμό, ποσό 24.800€, για την ανάπτυξη «Ηλεκτρονικής διαδικτυακής εφαρμογής Εμποροπανήγυρης για επισκέπτες και εκθέτες».

Αφορά την εφαρμογή η οποία λειτούργησε δοκιμαστικά το 2018 σε ένα μέρος της εμποροπανήγυρης, για την ανάπτυξη της οποίας, ο κάθε εκθέτης που συμμετείχε, πλήρωσε ένα αντίτιμο (περίπου 20€). Μάλιστα υπήρξαν αντιδράσεις, καθώς δεν επρόκειτο για εφαρμογή, αλλά για μία ιστοσελίδα που παρουσίαζε μία κάτοψη του χώρου με αρίθμηση οικοπέδων, που δεν διευκόλυνε και δεν εξυπηρετούσε, ούτε τους χρήστες, ούτε τους εκθέτες.

Δεν έχει γίνει γνωστό, ποια εταιρία θα αναλάβει την ανάπτυξη της εφαρμογής αυτής και ποιες είναι οι προδιαγραφές της, που να δικαιολογούν τις 24.800€.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap